×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Beatrix heeft onstoken polsgewricht

  Koningin Beatrix loopt met een brace aan haar pols. Volgens de RVD lijdt de vorstin aan ontstoken polsgewricht. Ze is echter aan de beterende hand, zo verzekert de Rijksvoorlichtingsdienst. De Koningin, die eind deze maand haar 71-ste verjaardag viert, heeft de afgelopen jaren al het nodige gewrichtenleed te verwerken gekregen. Na de vervanging van een van haar kniëen moest ze geruime tijd revalideren. En daarna leek de vorstin moeite met lopen te houden. Het paardrijden, dat lange tijd niet mogelijk was, heeft ze echter weer hervat. Hoe en wanneer de koningin de ontsteking aan haar polsgewricht heeft opgelopen is niet bekend.


  21 januari 2009 - 13:16