×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Beatrix geniet van paardensport

  Koningin bezoekt zonovergoten Concours Hippique in Eindhoven

  De 65e editie van het Internationaal Concours Hippique in Eindhoven is natuurlijk reden voor een feestje, maar dat koningin Beatrix dat komt meevieren, maakt het extra speciaal. Zij woonde op een zonovergoten dag twee springwedstrijden bij vanaf de tribune van het terrein, waar een koninklijke loge is ingericht. Eenmaal buiten kreeg de koningin uitleg over de Para-Equestrian, waarvan op dat moment de halve finale werd gereden. Ze toonde zich enthousiast over deze dressuurwedstrijd waar ruiters met een handicap aan deelnemen.

  Van Beatrix is bekend dat ze een paardenliefhebster is. Regelmatig zijn mensen tijdens een strandwandeling verrast door hun vorstin te paard, galopperend door de branding van de Noordzeekust. Verleden jaar bezocht ze nog het concours hippique te Breda en nam ze als verrassing haar kleindochters Amalia en Ariane mee.

  3 juni 2011 - 18:16