×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Beatrix gearriveerd in Oman

  Sultan maakt er 'ministaatsbezoek' van

  Koningin Beatrix is, samen met de Prins van Oranje en prinses Máxima, gearriveerd in Oman. Ze werd opgewacht door de vice-premier. Een kleine welkomstceremonie, volgens traditioneel gebruik met olie en wierook, werden de hoge gasten uit Nederland naar het Bait Al Baraka paleis bij Masqat gereden. Daar werden zij opgewacht door sultan Qaboos bin Said al-Said. Vanavond vindt een privé-diner plaats waarvoor alleen koningin Beatrix, kroonprins Willem-Alexander en prinses Máxima zijn uitgenodigd. Eigenlijk zou koningin Beatrix nu een staatsbezoek aan Oman brengen, maar dat werd vorige week uitgesteld wegens aanhoudende demonstraties in het land. Kort nadat tot uitstel was besloten werd bekend dat de koningin, met instemming van de minister-president, een privé-bezoek aan Oman zou brengen. Dat besluit stuitte op veel verbazing en verzet bij politieke partijen in Nederland. In Oman werd het uitstel van het staatsbezoek niet door de staatsmedia bekend gemaakt. De komst van de koningin naar het land werd breed uitgemeten op de Omaanse tv.


  8 maart 2011 - 16:00