×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Beatrix en Willem-Alexander ontvangen hulpverleners

  Koningin Beatrix en Prins Willem-Alexander ontvingen woensdagmiddag 10 maart op Paleis Huis ten Bosch in Den Haag de Nederlandse hulpverleners die zich hebben ingezet bij de aardbevingsramp in Haïti. De ontvangst vond plaats als blijk van waardering van de koningin en de prins voor de belangrijke inspanningen van de hulpverleners.


  Op dinsdag 12 januari 2010 vond in Haïti een zeer zware aardbeving plaats die aan honderdduizenden mensen het leven heeft gekost en waardoor honderdduizenden mensen gewond zijn geraakt. Meer dan een miljoen mensen werden dakloos. De hulpverleners van verschillende Nederlandse organisaties die in Haïti aanwezig waren om allerhande hulp te verlenen waren vanmiddag op het Paleis aanwezig.

  11 maart 2010 - 11:35