×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Neerbuigend

  Door Marc van der Linden

  Bij de Nationale Feestdag in België zitten koning Filip en koningin Mathilde op een hoog podium terwijl de andere familieleden een stuk lager zaten. In Nederland zou zoiets absoluut niet meer kunnen. Stel je voor zeg, dat Willem-Alexander en Máxima op een verhoging gaan zitten terwijl de rest van de koninklijke familie lager zou zitten….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Beatrix aan de slag met kunst en cultuur

  Prinses doet drie openingen in week tijd

  Beatrix aan de slag met kunst en cultuur

  Prinses Beatrix heeft dinsdag het museum Villa Mondriaan in Winterswijk geopend. Het was de eerste openingshandeling die de prinses verrichte sinds haar abdicatie. De openingsexpositie heet Waar het allemaal begon!. De expositie omvat werken uit de eerste 20 jaar van het leven van Piet Mondriaan.

  Het nieuwe museum is gevestigd in het voormalige woonhuis van de familie Mondriaan. De Nederlandse kunstschilder zelf woonde er een groot deel van zijn jeugd. Met behulp van multimedia wordt het levensverhaal van Mondriaan verteld. Prinses Beatrix vult haar agenda met cultuur. Vrijdag opent ze in het Museumkwartier in Den Bosch het Noordbrabants Museum en het Stedelijk Museum ’s-Hertogenbosch. Nog diezelfde middag onthult ze aan de boulevard van Scheveningen het VissersNamenMonument.

  22 mei 2013 - 10:55