×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De schoonfamilie

  Door Marc van der Linden

  Het lijkt misschien een droom dat een kind of een naast familielid met een prins of prinses trouwt. Het zorgt immers voor een unieke kans om ’close’ te worden met een koninklijke familie. Maar de werkelijkheid is toch anders. Afgezien van een gelukkig kind dat uit liefde trouwt met iemand die toevallig prins of prinses…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • BBC: excuses voor grap William

  Pikante tekening valt verkeerd

  BBC: excuses voor grap William

  De Britse publieke omroep BBC liet vanochtend op televisie een filmpje zien waarin iemand de liefde aan Kate verklaarde. Het had die persoon moeten zijn die met haar was getrouwd. Tot zover geen problemen. Maar op de foto van William die dan in beeld te zien is, staat een geslachtsdeel getekend op het voorhoofd van William. De omroep kreeg er klachten over.


  “Het beeld werd vluchtig getoond in een promotiefilmpje,” zei de omroep. “Het materiaal werd aangeleverd door Barbershopera maar we hebben gefaald om het beledigende materiaal daarin te voorkomen. Onze excuses hiervoor.”

  (Vanaf 00:32)

  1 augustus 2013 - 17:29