×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • BBC: excuses voor grap William

  Pikante tekening valt verkeerd

  BBC: excuses voor grap William

  De Britse publieke omroep BBC liet vanochtend op televisie een filmpje zien waarin iemand de liefde aan Kate verklaarde. Het had die persoon moeten zijn die met haar was getrouwd. Tot zover geen problemen. Maar op de foto van William die dan in beeld te zien is, staat een geslachtsdeel getekend op het voorhoofd van William. De omroep kreeg er klachten over.


  “Het beeld werd vluchtig getoond in een promotiefilmpje,” zei de omroep. “Het materiaal werd aangeleverd door Barbershopera maar we hebben gefaald om het beledigende materiaal daarin te voorkomen. Onze excuses hiervoor.”

  (Vanaf 00:32)

  1 augustus 2013 - 17:29