×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Basisschoolkinderen starten 26 april met Koningsontbijt

  Jumbo doet alle leerlingen Koningsspelen gezond ontbijt cadeau

  Basisschoolkinderen starten 26 april met Koningsontbijt

  Richard Krajicek onthult woensdagochtend dat het ontbijt voor de Koningsspelen wordt geleverd door Jumbo Supermarkten. "Jumbo gaat brood, boter, fruit, zuivel, servetten en placemats verzorgen voor Koningsontbijt", zo twittert de tennisser. Hij plaatste ook een foto van zichzelf samen met de directrice en tevens mede-eigenaar van het familiebedrijf Jumbo.


  Ruim 1000 scholen hebben zich inmiddels aangemeld voor de Koningsspelen. Op 26 april ontbijten de basisschoolkinderen eerst met elkaar waarna de sportdag ter ere van de troonswisseling van start gaat.

  Richard Krajicek is nauw betrokken bij de organisatie van de Koningsspelen en houdt zijn volgers op Twitter uitgebreid op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Woensdagochtend riep hij zijn volgers nogmaals op om zich in te schrijven voor de Koningsspelen.

  20 maart 2013 - 10:44