×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Baron van IJsselstein krijgt vandaag een paard

  Vandaag kennismakingsbezoek 3 en 4: Gelderland en Utrecht

  Baron van IJsselstein krijgt vandaag een paard

  Koning Willem-Alexander en koningin Máxima zullen voor de tweede etappe van hun toernee door Nederland een paraplu nodig hebben. Tijdens de kennismakingsbezoeken aan Gelderland en Utrecht die donderdag op het programma staan is volgens de weersverwachtingen de kans op neerslag groot. Dat is een tegenvaller na het zonovergoten bezoek aan Groningen en Drenthe eerder deze week.


  In 8 uur tijd bezoekt het kersverse koningspaar achtereenvolgens Duiven, Arnhem, Oosterbeek, Wageningen, Vianen, Nieuwegein, IJsselstein en Utrecht. Een keur aan verenigingen en gezelschappen, instellingen en scholen komt aan bod om zich te presenteren aan koning en koningin. Op de Lek is rond het middaguur een ontmoeting met honderd inwoners uit Gelderland en Utrecht.

  In IJsselstein krijgt Willem-Alexander als nieuwe baron van die plaats volgens eeuwenoude traditie een paard aangeboden. Hij houdt de viervoeter niet zelf, maar schenkt het dier meteen aan een woonzorgcentrum.

  30 mei 2013 - 10:30