×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Neerbuigend

  Door Marc van der Linden

  Bij de Nationale Feestdag in België zitten koning Filip en koningin Mathilde op een hoog podium terwijl de andere familieleden een stuk lager zaten. In Nederland zou zoiets absoluut niet meer kunnen. Stel je voor zeg, dat Willem-Alexander en Máxima op een verhoging gaan zitten terwijl de rest van de koninklijke familie lager zou zitten….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Baron van IJsselstein krijgt vandaag een paard

  Vandaag kennismakingsbezoek 3 en 4: Gelderland en Utrecht

  Baron van IJsselstein krijgt vandaag een paard

  Koning Willem-Alexander en koningin Máxima zullen voor de tweede etappe van hun toernee door Nederland een paraplu nodig hebben. Tijdens de kennismakingsbezoeken aan Gelderland en Utrecht die donderdag op het programma staan is volgens de weersverwachtingen de kans op neerslag groot. Dat is een tegenvaller na het zonovergoten bezoek aan Groningen en Drenthe eerder deze week.


  In 8 uur tijd bezoekt het kersverse koningspaar achtereenvolgens Duiven, Arnhem, Oosterbeek, Wageningen, Vianen, Nieuwegein, IJsselstein en Utrecht. Een keur aan verenigingen en gezelschappen, instellingen en scholen komt aan bod om zich te presenteren aan koning en koningin. Op de Lek is rond het middaguur een ontmoeting met honderd inwoners uit Gelderland en Utrecht.

  In IJsselstein krijgt Willem-Alexander als nieuwe baron van die plaats volgens eeuwenoude traditie een paard aangeboden. Hij houdt de viervoeter niet zelf, maar schenkt het dier meteen aan een woonzorgcentrum.

  30 mei 2013 - 10:30