×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Voorbeeldfunctie

  Door Marc van der Linden

  Koning Willem-Alexander had de juiste toon in zijn toespraak over het coronavirus. ’Het meest getroffen zijn de mensen die ernstig ziek zijn en hun familie. Wij leven intens mee met de nabestaanden van de mensen die zijn overleden en met alle coronapatiënten, thuis of in een ziekenhuis. Wij denken aan u in deze moeilijke tijd….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Bal National barst los in Brussel

  Tiende keer is hulde aan vertrekkende koning

  Bal National barst los in Brussel

  Op het Vossenplein in hartje Brussel is zaterdagavond een volksfeest losgebarsten. Het 'Bal National' zoals het evenement heet, werd 10 jaar geleden voor het eerst gehouden ter viering van het toenmalige 10 jaar koningschap van Albert II. Nu viert het bal, dat is uitgegroeid tot een jaarlijks terugkerend groot volksfeest, niet alleen een eigen jubileum, maar brengt het ook hulde aan de vertrekkende koning.


  Bal National is een festijn met Belgische muziekoptredens en ander entertainment. Koning Albert zal met zijn vrouw, koningin Paola, het feest bezoeken. Prins Filip en prinses Mathilde zullen ook hun opwachting maken.

  Albert zal zondag op de nationale feestdag van België de troon overdragen aan zijn zoon, prins Filip.

  20 juli 2013 - 21:34