Placeholder

Babyfoto’s Elizabeth in boek ter ere van prins George

In een nieuw boek dat gemaakt is ter ere van de geboorte van prins George zijn nieuwe kinderfoto's van koningin Elizabeth II te bewonderen. Een paar van de kiekjes staat ook op de website van The Telegraph.

In een nieuw boek dat gemaakt is ter ere van de geboorte van prins George zijn nieuwe kinderfoto’s van koningin Elizabeth II te bewonderen. Een paar van de kiekjes staat ook op de website van The Telegraph.

Op twee foto’s is de kleine Elizabeth te zien met een paard. Volgens de Britse krant is de Britse koningin dol op paarden. Haar liefde voor de beesten zou dan ook al vroeg zijn ontstaan. Op een van de kiekjes wordt ze nauwlettend in de gaten gehouden door haar vader. Op de andere foto, die in 1928 door haar vader zou zijn gemaakt, zit ze ook op een paard. Naast haar staat haar moeder.

Op de website staat onder meer ook een foto waarop te zien is hoe de jonge Elizabeth haar eerste stapjes zet met aan haar zij haar moeder en haar grootmoeder.

In het boek zijn verschillende privékiekjes opgenomen, uit de tijd van koningin Victoria tot nu. Het boek heet: Royal Baby Book: A Souvenir Album.