×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Baby William en Kate komt niets tekort

  Hertogin doet uitgebreid inkopen voor eerste kindje

  Baby William en Kate komt niets tekort

  Prins William en zijn vrouw Kate zorgen ervoor dat hun eerste kindje niks tekort komt. Op de website van People is een heel rijtje met winkels te vinden waar de hertogin van Cambridge inkopen heeft gedaan voor hun baby.

  Zo zou Kate de nodige spulletjes hebben gekocht bij de exclusieve kinderwinkel Trotters. Deze winkel ligt in Chelsea, in de favoriete winkelstraat van de vrouw van prins William. “Ze is hier al een paar keer geweest en iedere keer kocht ze babykleertjes”, laat een winkelmedewerker weten.

  Daarnaast zou Kate ook een graag geziene klant zijn bij Peter Jones. En bij de winkel Blue Almonds kocht ze onlangs, samen met haar moeder, een rieten wieg. “Ze kwam compleet onverwacht. Ze was zo aardig”, vertelt eigenaresse Iza Minkiewicz.

  Volgens de website kocht de aanstaande moeder ook de nodige spulletjes bij Nursery Window, Bernard Thorp en Dragons of Walton Street.

  24 juni 2013 - 16:30