×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Baby George laat verkoop stijgen

  Iedereen wil inbakerdoek hebben van prinsje

  Baby George laat verkoop stijgen

  Hoewel zijn moeder Kate al jaren wordt gezien als een belangrijk mode-icoon, heeft baby George ook al zijn eerste modehit te pakken. De inbakerdoek die de baby droeg toen hij dinsdagavond door zijn ouders in de auto werd gezet, raakte meteen uitverkocht.

  De doek is van het merk Aden + Anais en kost slechts 12 pond (14 euro). Hoewel het printje van de doek amper te zien was in het kinderzitje van George, wisten internetters al snel het merk te achterhalen. De doek maakt deel uit van een set van vier doeken met verschillende prints.

  De kinderen van bekende Hollywoodsterren zoals Beyoncé en Chalize Theron en zelfs onze eigen Doutzen Kroes worden ook geregeld gespot in dekentjes en doekjes van het merk, weet The Telegraph.

  25 juli 2013 - 16:45