×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Avond muziek van Nederlandse bodem voor Máxima

  Prinses woont Edison Pop bij in Rotterdam

  Ditmaal geen vrij weekend voor prinses Máxima. Na gisteren de opening van een jeugdopera in Amersfoort te hebben verricht, is ook deze zondag werk aan de winkel voor de prinses. Gelukkig voor haar hoeft ze daarvoor alleen de uitreiking van de Edison Pop-prijzen bij te wonen. Om vijf voor half negen deze avond kwam ze daarom samen met haar gevolg aan bij het WTC in Rotterdam. Herman Finkers, winnaar in de categorie 'comedy', refereert in zijn dankwoord aan een gesprek dat hij had met prins Willem-Alexander. 'Hij vroeg me hoe het met mijn programma 'Na de Pauze' gaat,' verbaast Finkers zich. Vervolgens vroeg hij de prins waarom het paar niet eens komt kijken. 'Dat gaat niet,' vertelde Willem-Alexander aan de cabaretier. 'Prinses Máxima zou mijn Nedersaksische tongval niet kunnen verstaan,' roept Finkers met lichte verontwaardiging. Daarom krijgt de prinses een uitnodiging om alsnog langs te komen, om 'naast de Gooise R, ook de Almelose Oo' te leren. Naast de uitreikingen tijdens dit gouden jubileum van de Edisons, treden tal van artiesten op, zoals Kane, Caro Emerald, maar ook een 'duet' van de 3J's met Ellen ten Damme.


  3 oktober 2010 - 21:11