×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Neerbuigend

  Door Marc van der Linden

  Bij de Nationale Feestdag in België zitten koning Filip en koningin Mathilde op een hoog podium terwijl de andere familieleden een stuk lager zaten. In Nederland zou zoiets absoluut niet meer kunnen. Stel je voor zeg, dat Willem-Alexander en Máxima op een verhoging gaan zitten terwijl de rest van de koninklijke familie lager zou zitten….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Audi prinses Diana geveild voor 42.500 euro

  Veel meer dan verwacht

  Audi prinses Diana geveild voor 42.500 euro

  De Audi van prinses Diana is zaterdag geveild en heeft veel meer opgebracht dan vooraf verwacht. De cabrio uit 1994 bracht 36.500 pond (42.580 euro) op tijdens een veiling in Blenheim Palace, weet Oxford Mail. De Audi was de familieauto waarin de prinses van Wales talloze malen is gefotografeerd met haar kinderen William en Harry op de achterbank. De richtprijs van de auto was tussen de 20.000 en 25.000 pond, omgerekend 23.000 tot 30.000 euro. De auto verkeert volgens het veilinghuis in topconditie en heeft slechts 21.000 mijl op de teller, bijna 34.000 kilometer.

  1 juli 2013 - 14:10