×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Voorbeeldfunctie

  Door Marc van der Linden

  Koning Willem-Alexander had de juiste toon in zijn toespraak over het coronavirus. ’Het meest getroffen zijn de mensen die ernstig ziek zijn en hun familie. Wij leven intens mee met de nabestaanden van de mensen die zijn overleden en met alle coronapatiënten, thuis of in een ziekenhuis. Wij denken aan u in deze moeilijke tijd….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Artsen paraat voor geboorte tweeling prinses Mary

  In navolging Mary nu ook Victoria zwanger?

  Met nog drie maanden tot de geboorte van de tweeling van prinses Mary en kroonprins Frederik, staan Mary's artsen in het ziekenhuis van Kopenhagen reeds paraat. Bij tweelingen is een vroege geboorte namelijk niet ongewoon, vandaar dat de specialisten in de Rigshospitalet nu al alert zijn. De prinses zelf lijkt zich er tot nu toe nog niet druk om te kunnen maken. Ze werkt nog altijd en, ondanks de gestaag groeiende buik, draagt ze nog steeds hoge hakken.


  Ook bij de Zweden zouden de babyplannen inmiddels vorderen. Dat melden bronnen dichtbij het Zweedse koninklijke hof aan het magazine ‘Se og Hör’. Sinds de bruiloft van Victoria en Daniel wacht het Zweedse volk op de geboorte van een nieuwe troonopvolger. Slot Haga, de ‘nieuwe’ woning van het kroonprinselijk paar, is namelijk volgens ingewijden geheel gerenoveerd én voorzien van een inmiddels compleet ingerichte babykamer. Er wordt gezegd dat de baby in het voorjaar van 2011 ter wereld zal komen. Het hof onthoudt zich tot op heden van commentaar.

  13 oktober 2010 - 12:32