×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Artsen optimistisch over koningin Elizabeth

  Britse vorstin moet wellicht nog enkele dagen blijven

  Artsen optimistisch over koningin Elizabeth

  De Britse koningin Elizabeth ligt nog steeds in het ziekenhuis waar ze zondag werd opgenomen met symptomen van buikgriep. Ze blijft nog enkele dagen ter observatie. Dit heeft een woordvoerder van Buckingham Palace maandag gemeld aan persbureau Bloomberg.

  De koningin ligt in het King Edward VII-ziekenhuis in Londen. Voor de deur van het streng bewaakte hospitaal wemelt het van camera’s van internationale media. Britse artsen die ze aan het woord laten zijn optimistisch over het herstel. Maar het is niet bekend hoelang de koningin in het ziekenhuis blijft.

  De 86-jarige monarch heeft al haar officiële verplichten voor deze week moeten afzeggen. Dat geldt ook voor haar geplande bezoek van twee dagen aan Rome. Sinds vrijdag heeft ze last van buikgriepklachten. Zaterdag zou ze een militaire bijeenkomst bijwonen, maar gaf er de voorkeur aan uit te rusten op Windsor Castle.

  Tien jaar geleden lag de Britse vorstin voor het laatst in het ziekenhuis. Toen onderging ze een knieoperatie.

  4 maart 2013 - 13:35