×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Arnhem Fashion Week eert Máxima

  Prinses Máxima staat dit jaar centraal tijdens de eerste editie van de Arnhem Fashion Week. Jaarlijks wil de modeweek een ode brengen aan een mode-icoon. Máxima heeft de eer om het eerste icoon te zijn. Initiator Christian Houkes vindt dat Máxima dit verdient 'omdat wij vinden dat de prinses mode naar een hoger niveau tilt.' Ontwerper Sepehr Maghsoudi, bekend van Project Catwalk, is gevraagd dit eerbetoon in te vullen. Na afloop van de presentatie van zijn eigen collectie aanstaande zondag toont hij een speciaal ontwerp voor prinses Máxima. De Arnhem Fashion Week duurt van 2 tot een met 8 april.


  Op de foto: prinses Máxima in het beroemde ‘postzak-ontwerp’ van Jan Taminiau, waarin ze ook op de opening van Arnhem Mode Biënnale verscheen.

  Christian Houkes, tevens directeur van het Fashion Museum: ‘Het is de bedoeling dat het evenement gedragen wordt door ontwerpers en ondernemers. Bekende en minder bekende designers krijgen dan ook een kans.’ Tijdens de week zal ook de Brabantse ontwerper Addy van den Krommenacker in het zonnetje worden gezet, hij ontvangt de Dutch Designer of the Year Award.

  25 maart 2011 - 09:02