×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Voorbeeldfunctie

  Door Marc van der Linden

  Koning Willem-Alexander had de juiste toon in zijn toespraak over het coronavirus. ’Het meest getroffen zijn de mensen die ernstig ziek zijn en hun familie. Wij leven intens mee met de nabestaanden van de mensen die zijn overleden en met alle coronapatiënten, thuis of in een ziekenhuis. Wij denken aan u in deze moeilijke tijd….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Ari Behn acteert in videoclip

  De echtgenoot van de Noorse prinses Märtha Louise, Ari Behn, heeft zijn opwachting gemaakt in een muziekvideo. Het verhaal erachter is erg bijzonder. In de nieuwe Noorse clip drijft Ari de spot met journalist Kjetil Rolnes die hem ten tijde van zijn opbloeiende liefde met Märtha Louise de ‘rampzalige schoonzoon’ noemde. Ari was toen zo woedend dat hij naar de redactie ging om verhaal te halen bij de schrijver. Zo geschiedde. Maar vervolgens werden de twee erg goede vrienden. Inmiddels is Kjetil zanger van de Noorse band The Penthouse Playboys en toen Kjetil Ari de kans gaf ‘wraak’ te nemen in de nieuwe muziekvideo van de Noorse band, greep Ari zijn kans. De video speelt zich af in het Wilde Westen... Bekijk het filmpje hieronder.


  3 december 2009 - 15:30