×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Neerbuigend

  Door Marc van der Linden

  Bij de Nationale Feestdag in België zitten koning Filip en koningin Mathilde op een hoog podium terwijl de andere familieleden een stuk lager zaten. In Nederland zou zoiets absoluut niet meer kunnen. Stel je voor zeg, dat Willem-Alexander en Máxima op een verhoging gaan zitten terwijl de rest van de koninklijke familie lager zou zitten….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Argentijnen uitzinnig van vreugde

  ’Hun’ Máxima is nu koningin

  Argentijnen uitzinnig van vreugde

  Ook tientallen Argentijnen waren dinsdagochtend op de Dam in Amsterdam uitzinnig van vreugde over de troonswisseling en het feit dat ‘hun’ Máxima nu koningin is. Ze zongen, dansten en juichten en riepen heel hard: Argentina. Gekleed in oranje kleding, met Nederlandse vlaggen op hun gezicht getekend en oranje kroontjes op trokken ze onder een grote Argentijnse vlag in een stoet over de Dam. ”We zijn zo blij omdat Máxima Argentijns is. Ik moest echt huilen bij de ceremonie”, zei Carolina Cerino. Zij is speciaal voor deze gelegenheid naar Amsterdam gekomen, tijdens haar rondreis door Europa.

  30 april 2013 - 12:48