×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Harry en Meghan aan de slag

  Door Marc van der Linden

  De eerste klap is een daalder waard. Als het waar is dat Harry en Meghan voor hun eerste optreden als sprekers bijna een miljoen euro hebben gekregen, dan hebben ze dat heel goed onderhandeld. Elk bedrijf dat dit paar inhuurt krijgt publiciteit, maar het eerste het meeste. In dit geval was het de financiële instelling…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Arabische prinses opgepakt vanwege uitbuiting

  Een prinses uit Saudi-Arabië is woensdag (plaatselijke tijd) in de Verenigde Staten gearresteerd, omdat ze een vrouw uit Kenia zou hebben uitgebuit. Volgens de autoriteiten moest de Keniaanse 16 uur per dag, 7 dagen per week, werken in het huis van prinses Meshael Alayban (42) in Californië, meldde de Los Angeles Times.


  Voor de gedwongen arbeid kreeg ze 220 dollar (ruim 167 euro) per maand betaald. De vrouw kon niet zomaar vertrekken omdat haar bazin haar paspoort had ingenomen, aldus justitie. Toch wist ze dinsdag te ontsnappen. Ze stapte naar de politie.

  Agenten troffen in het huis van de prinses nog vier mensen aan die mogelijk in dezelfde situatie zaten. De prinses is volgens de aanklagers een van de echtgenotes van de Saudische prins Abdulrahman bin Nasser bin Abdulaziz al Saud.

  11 juli 2013 - 10:08