×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Angst voor rellen tijdens Royal Wedding

  Huwelijk Will en Kate mogelijk doelwit relschoppers

  De politie in Londen bereidt zich stevig voor voor het koninklijk huwelijk van prins William met Kate Middleton. Er zullen zware maatregelen worden genomen om te voorkomen dat de trouwerij wordt overschadigd door rellen. Afgelopen weekend werd er al in Londen gedemonstreerd tegen het huwelijk, waarbij gemaskerden het gemunt hadden op winkelruiten, bankgebouwen en het exclusieve hotel Ritz. Er raakten 84 mensen gewond, waaronder 31 politie-agenten. 200 mensen werden gearresteerd.Op internet wordt heftig gesproken over een vervolg van de protesten op de trouwdag van William en Kate op 29 april. Een van de websites zou zelfs een foto hebben geplaatst van Will en Kate met een strop om hun nek, onder de kop: 'tijd om de knoop door te hakken'.


  De politie in Londen bereidt zich stevig voor voor het koninklijk huwelijk van prins William met Kate Middleton. Er zullen zware maatregelen worden genomen om te voorkomen dat de trouwerij wordt overschadigd door rellen. Afgelopen weekend werd er al in Londen gedemonstreerd tegen het huwelijk, waarbij gemaskerden het gemunt hadden op winkelruiten, bankgebouwen en het exclusieve hotel Ritz. Er raakten 84 mensen gewond, waaronder 31 politie-agenten. 200 mensen werden gearresteerd.
  Op internet wordt heftig gesproken over een vervolg van de protesten op de trouwdag van William en Kate op 29 april. Een van de websites zou zelfs een foto hebben geplaatst van Will en Kate met een strop om hun nek, onder de kop: ‘tijd om de knoop door te hakken’.

  29 maart 2011 - 12:16