Angst voor rellen tijdens Royal Wedding

De politie in Londen bereidt zich stevig voor voor het koninklijk huwelijk van prins William met Kate Middleton. Er zullen zware maatregelen worden genomen om te voorkomen dat de trouwerij wordt overschadigd door rellen. Afgelopen weekend werd er al in Londen gedemonstreerd tegen het huwelijk, waarbij gemaskerden het gemunt hadden op winkelruiten, bankgebouwen en het exclusieve hotel Ritz. Er raakten 84 mensen gewond, waaronder 31 politie-agenten. 200 mensen werden gearresteerd.Op internet wordt heftig gesproken over een vervolg van de protesten op de trouwdag van William en Kate op 29 april. Een van de websites zou zelfs een foto hebben geplaatst van Will en Kate met een strop om hun nek, onder de kop: 'tijd om de knoop door te hakken'.

De politie in Londen bereidt zich stevig voor voor het koninklijk huwelijk van prins William met Kate Middleton. Er zullen zware maatregelen worden genomen om te voorkomen dat de trouwerij wordt overschadigd door rellen. Afgelopen weekend werd er al in Londen gedemonstreerd tegen het huwelijk, waarbij gemaskerden het gemunt hadden op winkelruiten, bankgebouwen en het exclusieve hotel Ritz. Er raakten 84 mensen gewond, waaronder 31 politie-agenten. 200 mensen werden gearresteerd.
Op internet wordt heftig gesproken over een vervolg van de protesten op de trouwdag van William en Kate op 29 april. Een van de websites zou zelfs een foto hebben geplaatst van Will en Kate met een strop om hun nek, onder de kop: ’tijd om de knoop door te hakken’.