×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Voorbeeldfunctie

  Door Marc van der Linden

  Koning Willem-Alexander had de juiste toon in zijn toespraak over het coronavirus. ’Het meest getroffen zijn de mensen die ernstig ziek zijn en hun familie. Wij leven intens mee met de nabestaanden van de mensen die zijn overleden en met alle coronapatiënten, thuis of in een ziekenhuis. Wij denken aan u in deze moeilijke tijd….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Andrea Casiraghi is rijbewijs kwijt

  Met 200 kilometer per uur over snelweg

  Ook familieleden van royals komen niet onder de wet uit, zeker niet als de wetsovertreding in een ander land plaats vindt. Andrea Casiraghi, neef van prins Albert van Monaco, reed veel te hard met zijn auto op de Franse snelweg. Volgens de autoriteiten reed Andrea 200 kilometer per uur op de A6 tussen Chalon en Macon. De zoon van prinses Caroline is daarom vijf maanden zijn rijbewijs kwijt. De 27-jarige Andrea reed rond 16 uur in de buurt van Mâcon, in de regio Bourgondië in het oosten van Frankrijk. Casiraghi zat volgens de Franse justitie aan het stuur van een Audi A6 en raasde met 200 km/uur voorbij een politiecontrole. De politie hield hem tegen en trok zijn rijbewijs in. Hij moest zijn reis vervolgen per trein.


  Ook familieleden van royals komen niet onder de wet uit, zeker niet als de wetsovertreding in een ander land plaats vindt. Andrea Casiraghi, neef van prins Albert van Monaco, reed veel te hard met zijn auto op de Franse snelweg. Volgens de autoriteiten reed Andrea 200 kilometer per uur op de A6 tussen Chalon en Macon. De zoon van prinses Caroline is daarom vijf maanden zijn rijbewijs kwijt.
  De 27-jarige Andrea reed rond 16 uur in de buurt van Mâcon, in de regio Bourgondië in het oosten van Frankrijk. Casiraghi zat volgens de Franse justitie aan het stuur van een Audi A6 en raasde met 200 km/uur voorbij een politiecontrole. De politie hield hem tegen en trok zijn rijbewijs in. Hij moest zijn reis vervolgen per trein.

  22 december 2011 - 11:34