Andrea Casiraghi is rijbewijs kwijt

Ook familieleden van royals komen niet onder de wet uit, zeker niet als de wetsovertreding in een ander land plaats vindt. Andrea Casiraghi, neef van prins Albert van Monaco, reed veel te hard met zijn auto op de Franse snelweg. Volgens de autoriteiten reed Andrea 200 kilometer per uur op de A6 tussen Chalon en Macon. De zoon van prinses Caroline is daarom vijf maanden zijn rijbewijs kwijt. De 27-jarige Andrea reed rond 16 uur in de buurt van Mâcon, in de regio Bourgondië in het oosten van Frankrijk. Casiraghi zat volgens de Franse justitie aan het stuur van een Audi A6 en raasde met 200 km/uur voorbij een politiecontrole. De politie hield hem tegen en trok zijn rijbewijs in. Hij moest zijn reis vervolgen per trein.

Ook familieleden van royals komen niet onder de wet uit, zeker niet als de wetsovertreding in een ander land plaats vindt. Andrea Casiraghi, neef van prins Albert van Monaco, reed veel te hard met zijn auto op de Franse snelweg. Volgens de autoriteiten reed Andrea 200 kilometer per uur op de A6 tussen Chalon en Macon. De zoon van prinses Caroline is daarom vijf maanden zijn rijbewijs kwijt.
De 27-jarige Andrea reed rond 16 uur in de buurt van Mâcon, in de regio Bourgondië in het oosten van Frankrijk. Casiraghi zat volgens de Franse justitie aan het stuur van een Audi A6 en raasde met 200 km/uur voorbij een politiecontrole. De politie hield hem tegen en trok zijn rijbewijs in. Hij moest zijn reis vervolgen per trein.