×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Neerbuigend

  Door Marc van der Linden

  Bij de Nationale Feestdag in België zitten koning Filip en koningin Mathilde op een hoog podium terwijl de andere familieleden een stuk lager zaten. In Nederland zou zoiets absoluut niet meer kunnen. Stel je voor zeg, dat Willem-Alexander en Máxima op een verhoging gaan zitten terwijl de rest van de koninklijke familie lager zou zitten….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • André Rieu warmt op met Armin

  André Rieu warmt op met Armin

  André Rieu is opgewarmd voor zijn show. Hij en zijn gevolg betraden dinsdagavond het podium op het Museumplein in Amsterdam terwijl hier op schermen nog beelden van de show van Armin van Buuren werden vertoond. Rieu sprong lekker mee op de dancemuziek van zijn collega. Van Buuren vroeg zijn publiek op Java-eiland te springen. Rieu gaf aan de andere kant van de stad ook gehoor aan de oproep. Ook het publiek op het Museumplein deed mee. De mensen met zitplaatsen kwamen er zelfs voor uit hun stoelen. Rieu sluit samen met André van Duin en Martijn Fischer, die in de musical Hij gelooft in mij de rol van André Hazes speelt, de dag af op het plein. Het Museumplein is volgestroomd met oranjefans die komen luisteren naar onder meer de Koningswals van Rieu.

  30 april 2013 - 21:30