×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Neerbuigend

  Door Marc van der Linden

  Bij de Nationale Feestdag in België zitten koning Filip en koningin Mathilde op een hoog podium terwijl de andere familieleden een stuk lager zaten. In Nederland zou zoiets absoluut niet meer kunnen. Stel je voor zeg, dat Willem-Alexander en Máxima op een verhoging gaan zitten terwijl de rest van de koninklijke familie lager zou zitten….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Amalia zeven jaar!

  Prinses Catharina-Amalia, de oudste dochter van prins Willem-Alexander en prinses Máxima, is jarig. Het is alweer zeven jaar geleden dat zij in het Bronovo-ziekenhuis in Den Haag het levenslicht zag. Amalia wordt vandaag dus zeven jaar oud. Symbolisch krijgt zij een vliegtuig cadeau, de oude Dakota van haar overgrootvader, prins Bernhard. Het oude regeringstoestel PH-PBA wordt namelijk naar het prinsesje vernoemd. Prins Bernhard heeft dit bedongen toen het toestel aan de Dutch Dakota Association werd overgedragen.


  7 december 2010 - 00:00