×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Amalia zeven jaar!

  Prinses Catharina-Amalia, de oudste dochter van prins Willem-Alexander en prinses Máxima, is jarig. Het is alweer zeven jaar geleden dat zij in het Bronovo-ziekenhuis in Den Haag het levenslicht zag. Amalia wordt vandaag dus zeven jaar oud. Symbolisch krijgt zij een vliegtuig cadeau, de oude Dakota van haar overgrootvader, prins Bernhard. Het oude regeringstoestel PH-PBA wordt namelijk naar het prinsesje vernoemd. Prins Bernhard heeft dit bedongen toen het toestel aan de Dutch Dakota Association werd overgedragen.


  7 december 2010 - 00:00