×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Amalia geeft Máxima een ‘tatoeage’

  Een klein blauw vlindertje op haar hand

  Prinses Máxima was in Ahoy’ Rotterdam bij de opening van het Colourful Business Event. Daar viel vooral een bijzondere versiering op haar hand op. Een echte tatoeage of een plakplaatje van de kinderen? In elk geval keek iedereen naar het opvallende prentje in de vorm van een klein blauw vlindertje op de rug van haar hand. Volgens ingewijden heeft de prinses het prentje op haar hand te danken aan dochter Amalia. Ze had moeten beloven het niet af te wassen….

  Het Colourful Business Event richt zich op ondernemers met andere culturele achtergronden, vrouwen, starters en zzp-ers (zelfstandigen zonder personeel). Prinses Máxima heeft hier de nieuwe website van Colourful Business in gebruik genomen.

  Foto’s PPE Agency

  1 april 2009 - 13:52