×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Amalia en Alexia scoren met judo

  Prinsesjes behalen nieuwe graad

  Prinses Amalia als prinses Alexia doen het goed bij de judovereniging Stigter sport in de Wethouder Huibregtseschool in Wassenaar. Afgelopen zondag zouden de meisjes zelfs een nieuwe graad hebben behaald. Naar verluidt heeft Amalia de gele band (5e kuy) gehaald en Alexia de groene slip gekregen. Prinses Alexia scoorde ook bij de herkansing van de groepskampioenschappen. Daar haalde ze de 2e prijs. De dochters van onze kroonprins zijn zeer sportief. Amalia speelt hockey en rijdt paard en zit dus ook op judo. Alexia lijkt in de voetsporen van haar oudere zusje te treden en heeft steeds meer dezelfde hobby's. Naar alle waarschijnlijkheid zal ook jongste zusje Ariane straks op judo gaan. Het kroonprinselijk gezin neemt aan veel activiteiten in hun woonplaats deel. En dat gebeurt grotendeels uit zicht van de media. Door de mediacode krijgen de prinsesjes een zo normaal mogelijke jeugd, waarbij wel de nadruk op school, sport en spel ligt. Prinses Máxima wil haar drie dochters ook een muzikale opleiding geven.


  21 juni 2011 - 19:55