×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Amalia, Alexia en Ariane doen mee met Koningsspelen

  Prinsesjes zamelen geld in voor KiKa tijdens sportdag

  Amalia, Alexia en Ariane doen mee met Koningsspelen

  Terwijl hun ouders prins Willem-Alexander en prinses Máxima de Koningsspelen in Enschede openden, zijn ook de prinsesjes Amalia, Alexia en Ariane begonnen aan de sportdag. Vader Willem-Alexander vertelde vrijdag in een interview met het NOS Jeugdjournaal dat zijn kinderen met hun eigen vriendjes en vriendinnetjes meedoen aan de Koningsspelen. ”Maar we mogen niet kijken, wij zijn hier”, zei de aanstaande koning. De prinsesjes maakten zich volgens hun vader behoorlijk druk in de voorbereiding naar de sportdag. Volgens Willem-Alexander doen de meisjes verschillende sporten. Een van de onderdelen van de Koningsspelen waar Amalia, Alexia en Ariane aan meedoen is een sponsorloop voor KiKa.

  26 april 2013 - 16:40