×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De meelevende koning

  Door Marc van der Linden

  Als er op het koningschap van Beatrix wordt teruggekeken, dan heeft men het vaak over haar optreden na grote rampen. De foto waarop ze met haar hand voor de mond en ogen die ontzetting en verdriet lieten zien na de Bijlmerramp langs de ingestorte flat liep, staan eenieder in het geheugen gegrift. Net als hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Amalia, Alexia en Ariane doen mee met Koningsspelen

  Prinsesjes zamelen geld in voor KiKa tijdens sportdag

  Amalia, Alexia en Ariane doen mee met Koningsspelen

  Terwijl hun ouders prins Willem-Alexander en prinses Máxima de Koningsspelen in Enschede openden, zijn ook de prinsesjes Amalia, Alexia en Ariane begonnen aan de sportdag. Vader Willem-Alexander vertelde vrijdag in een interview met het NOS Jeugdjournaal dat zijn kinderen met hun eigen vriendjes en vriendinnetjes meedoen aan de Koningsspelen. ”Maar we mogen niet kijken, wij zijn hier”, zei de aanstaande koning. De prinsesjes maakten zich volgens hun vader behoorlijk druk in de voorbereiding naar de sportdag. Volgens Willem-Alexander doen de meisjes verschillende sporten. Een van de onderdelen van de Koningsspelen waar Amalia, Alexia en Ariane aan meedoen is een sponsorloop voor KiKa.

  26 april 2013 - 16:40