×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Neerbuigend

  Door Marc van der Linden

  Bij de Nationale Feestdag in België zitten koning Filip en koningin Mathilde op een hoog podium terwijl de andere familieleden een stuk lager zaten. In Nederland zou zoiets absoluut niet meer kunnen. Stel je voor zeg, dat Willem-Alexander en Máxima op een verhoging gaan zitten terwijl de rest van de koninklijke familie lager zou zitten….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Allemaal familie

  Gratis stamboom

  In Nederland is er bijna niemand meer weet wie prinses Louise was. En toch is deze kleindochter van koning Willem I erg belangrijk geweest voor de koninklijke connecties van de Oranjes. Want op de Noorse, Deense, Belgische en Luxemburgse troon zitten momenteel allemaal nakomelingen van deze Louise. In Royalty een uitgebreid artikel over prinses Louise, haar huwelijk met koning Karel van Zweden en de bijzondere familiebanden die dat voor de Oranjes opleverde. Wie op de foto klikt kan de stamboom in het groot zien en vervolgens opslaan of afdrukken. De stamboom is tevens als = poster in de nieuwe Royalty te vinden.

  3 maart 2010 - 14:14