×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Voorbeeldfunctie

  Door Marc van der Linden

  Koning Willem-Alexander had de juiste toon in zijn toespraak over het coronavirus. ’Het meest getroffen zijn de mensen die ernstig ziek zijn en hun familie. Wij leven intens mee met de nabestaanden van de mensen die zijn overleden en met alle coronapatiënten, thuis of in een ziekenhuis. Wij denken aan u in deze moeilijke tijd….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Alexia viert haar vierde verjaardag

  Maandag mag ze meteen naar school

  Prinses Alexia viert vrijdag haar vierde verjaardag. Ze viert haar verjaardag met haar ouders en twee zusjes thuis in de Eikenhorst op landgoed De Horsten in Wassenaar. Voor zover bekend hebben Willem-Alexander en Máxima vandaag geen verplichtingen.

  Met het bereiken van de 4-jarige leeftijd gaat prinses Alexia maandag voor het eerst naar school. Ze wordt dan ’s ochtends verwacht in groep 1A van de Bloemcampschool in Wassenaar. Dit is de zelfde school waar haar zusje Amalia naar toe gaat. Echt veel tijd om te wennen heeft Alexia niet, over twee weken begint de zomervakantie al. Alexia kijkt al heel lang uit naar haar schoolperiode. Vorig jaar tijdens het fotomoment op de Eikenhorst vertelden Máxima en Willem-Alexander en Máxima dat Alexia een beetje jaloers was op haar zus Amalia en vroeg ze elke ochtend wanneer zij ook naar school mocht. Nu haar eerste schooldag in zicht is staat ze dan ook te trappelen om ook daadwerkelijk te mogen beginnen.

  26 juni 2009 - 09:41