×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Alexia krijgt roze fietsje

  Prinses Alexia, de middelste dochter van prins Willem-Alexander en prinses Máxima vierde zondag 27 juni haar vijfde verjaardag. Ze vierde haar verjaardag thuis in villa de Eikenhorst op landgoed De Horsten in Wassenaar. Haar vader moest tijdens het feestje voor een paar uur verstek laten gaan. Willem-Alexander was zaterdagochtend in Den Haag om de zesde Nederlandse Veteranendag bij te wonen. Op de vraag van RTL Boulevard hoe ze de verjaardag van Alexia vierden antwoorde Willem-Alexander: 'Doodnormaal, we zingen en we vieren de verjaardag!' Ook verklapte de kroonprins wat de kleine Alexia voor haar verjaardag kreeg van haar ouders: 'Haar allergrootste wens! Een roze fietsje met zilveren dingen'. Na de viering van Veteranendag ging Alexander als een speer weer naar huis, om het feestje voort te zetten.


  Op maandag vierde Alexia haar verjaardag nogmaals, ditmaal in haar klas van de Bloemcampschool in Wassenaar. Hier trakteerde ze haar klasgenootjes ongetwijfeld op wat lekkers. Alexia zit nu een jaar op school.  Haar oudere zus Amalia (6) zit al een paar jaar op deze school. Net als haar oudere zus vermaakt Alexia zich buiten schooltijd met ballet.

  28 juni 2010 - 19:14