×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Alexander valt met schaatsen

  Kleine breuk in schoudergewricht

  De Rijksvoorlichtingsdienst laat weten:


  Vandaag is bij Zijne Koninklijke Hoogheid de Prins van Oranje vanwege een val tijdens het schaatsen de linkerarm uit de kom gegaan. De Prins was in staat zijn arm zelf terug in de kom te duwen. Bij controle bleek echter een kleine breuk in het schoudergewricht. De schouder moet een aantal weken rust hebben en de Prins zal gedurende 3 tot 4 weken een ‘sling’ (draagband) moeten dragen.  Er komt geen wijziging in de openbare verplichtingen van de Prins van Oranje.

  15 januari 2010 - 22:17