×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Alexander en Máxima weer op reis

  Máxima in New York, Willem-Alexander in Kaapstad en kinderen thuis

  Prins Willem-Alexander en prinses Máxima lijken maar weinig tijd met hun kinderen te kunnen spenderen. Afgelopen vrijdagmiddag waren ze op pad voor NL Doet, gisteren en vandaag zijn ze gescheiden van elkaar in het buitenland. Prinses Máxima vloog naar New York, waar ze als speciaal gezant van de Verenigde Naties bijeenkomsten heeft bijgewoond ter bevordering van financiële diensten voor lage inkomensgroepen en kleine bedrijven. Ze woonde vergaderingen bij en was eregast bij de Women's World Banking 2011 Global Dinner Celebration. Ook organiseerde ze een presentatie over Inclusive Finance. Ze gaf deze presentatie aan vertegenwoordigers van verschillende onderdelen van de VN die zich met dit onderwerp bezighouden.


  Ondertussen was prins Willem-Alexander in Zuid-Afrika. In Kaapstad werd Wereldwaterdag gevierd en woonde de prins onder meer bijeenkomsten bij over ‘Water and disaster’ en de Algemene Vergadering van de ‘Global Water Operators Partnerships Alliance’. De prins liep ook mee met de Walk for Love of Water, een initiatief van de stad Kaapstad en was aanwezig bij de finale van de ’Moola for Amanzi’, waar vijf getalenteerde teams van jonge professionals en studenten businessconcepten presenteren aan een jury van waterexperts en hun innovatieve oplossingen laten zien voor watergerelateerde problemen.

  22 maart 2011 - 16:57