×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Alexander en Máxima vieren klein huwelijksfeest

  Ongelukje: gast morst wijn op koningin

  De koningin noemt het echt onzin dat hoofddoekjes voor onderdrukking staan. Voor deze regio geldt dat in elk geval niet, weet Beatrix. Máxima meent dat het vooral de jongens zijn die het moeilijk hebben in deze regio.Aan het eind van het staatsbezoek sprak de koningin en het prinselijk paar kort met de meegereisde pers, zoals gebruikelijk is. De spervuur aan vragen die het gezelschap gisteren kreeg van studenten, kwam wat onverwacht zeiden ze. Van tevoren was namelijk gesteld dat het moeilijk zou worden om met de studenten te spreken.


  De koningin noemt het echt onzin dat hoofddoekjes voor onderdrukking staan. Voor deze regio geldt dat in elk geval niet, weet Beatrix. Máxima meent dat het vooral de jongens zijn die het moeilijk hebben in deze regio.
  Aan het eind van het staatsbezoek sprak de koningin en het prinselijk paar kort met de meegereisde pers, zoals gebruikelijk is. De spervuur aan vragen die het gezelschap gisteren kreeg van studenten, kwam wat onverwacht zeiden ze. Van tevoren was namelijk gesteld dat het moeilijk zou worden om met de studenten te spreken.

  Willem-Alexander en Máxima onthulden ook wat ze gaan doen tijdens hun aanstaande tienjarig huwelijk op 2 februari: niets bijzonders, ze zullen het in privékring vieren. ‘En tijdens de koperen bruiloft?’ werd hen daarna gevraagd. Het paar besluit eerst maar eens de tiende, elfde en twaalfde huwelijksdag voorbij te laten gaan, voor ze het daarover gaan hebben.

  Een klein incident vond er ook plaats tijdens de ontvangst van de Nederlandse gemeenschap. Een van de genodigde dames morste rode wijn over de rok van de koningin. Kan gebeuren…

  12 januari 2012 - 12:49