×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Voorbeeldfunctie

  Door Marc van der Linden

  Koning Willem-Alexander had de juiste toon in zijn toespraak over het coronavirus. ’Het meest getroffen zijn de mensen die ernstig ziek zijn en hun familie. Wij leven intens mee met de nabestaanden van de mensen die zijn overleden en met alle coronapatiënten, thuis of in een ziekenhuis. Wij denken aan u in deze moeilijke tijd….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Alexander en Máxima niet naar Mozambique

  Villa sinds juli vorig jaar ongebruikt

  Prins Willem-Alexander en prinses Máxima hebben sinds juli geen gebruik gemaakt van de vakantievilla in Mozambique. Deze week meldt een weekblad dat de prins en de prinses stiekem toch hun huis in Machangulo zouden gebruiken. Hofmedewerkers ontkennen dat met klem. Zij zeggen dat de prins en de prinses in de aanloop naar de reis naar Vietnam eind deze week niet via Mozambique zullen vliegen. 'Het is onzin dat ze deze week in Mozambique in hun villa gaan logeren. Wie naar de agenda van de prins en de prinses kijkt ziet dat het zelfs fysiek onmogelijk is,' zegt een belangrijke hofbron. Woensdag opent Willem-Alexander de Keukenhof en ook vlak voor vertrek staan naar Hanoi staan er nog afspraken in Nederland gepland. De kroonprins en zijn vrouw besloten hun villa in Mozambique eerst af te bouwen en daarna in de verkoop te zetten, na veel kritiek op de bouw en het complete project in het Afrikaanse land . Afgelopen jaar werd de villa opgeleverd en in juli verbleven de prins en de prinses er met hun dochters. Sinsdien zijn zij er niet meer geweest. Zodra de villa verkocht is, zal dat via de minister-president bekend worden gemaakt.


  23 maart 2011 - 15:01