×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Voorbeeldfunctie

  Door Marc van der Linden

  Koning Willem-Alexander had de juiste toon in zijn toespraak over het coronavirus. ’Het meest getroffen zijn de mensen die ernstig ziek zijn en hun familie. Wij leven intens mee met de nabestaanden van de mensen die zijn overleden en met alle coronapatiënten, thuis of in een ziekenhuis. Wij denken aan u in deze moeilijke tijd….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Albert en Charlène: voorlopig geen baby

  Verplichtingen blokkeren voorlopig gezinsuitbreiding

  Albert en Charlène: voorlopig geen baby

  Voor het krijgen van kinderen is het nog te vroeg. Dat heeft prins Albert II van Monaco geantwoord op een vraag van de Zwitserse televisiezender SRF of er al een baby op komst is. “We hebben veel verplichtingen, vergaderingen en moeten Monaco vertegenwoordigen”, aldus Albert (54), die de afgelopen dagen carnaval vierde in Brazilië.

  Geruchten over een zwangerschap van zijn vrouw prinses Charlène (34) doen zoals gebruikelijk al langer de ronde, maar Albert maakte daar nu zelf een einde aan. “Voorlopig niet”, zei hij over de kans op gezinsuitbreiding. Dat betekent dat het kind dat zijn neef Andrea Casiraghi (28) binnenkort verwacht bij diens verloofde Tatiana Santo Domingo derde in de lijn van troonopvolging wordt, na Alberts oudste zus prinses Caroline en Andrea zelf.

  Andrea en Tatiana hebben aangekondigd later dit jaar te trouwen, na de geboorte van de baby en na een passende periode van rust voor de jonge moeder.

  13 februari 2013 - 14:49