×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De schoonfamilie

  Door Marc van der Linden

  Het lijkt misschien een droom dat een kind of een naast familielid met een prins of prinses trouwt. Het zorgt immers voor een unieke kans om ’close’ te worden met een koninklijke familie. Maar de werkelijkheid is toch anders. Afgezien van een gelukkig kind dat uit liefde trouwt met iemand die toevallig prins of prinses…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Albert en Charlène van Monaco draaien de rollen om

  Ongebruikelijke wending bij ererondje over parcours

  Albert en Charlène van Monaco draaien de rollen om

  Prins Albert van Monaco en zijn vrouw prinses Charlène hebben zondag uiteraard een bezoek gebracht aan de Grand Prix. Tijdens het ererondje dat de twee over het parcours reden gebeurde er iets ongebruikelijks. In plaats van de prins besloot Charlène achter het stuur te kruipen.

  Gekleed in een oranje jurk en met een zonnebril op reed de 35-jarige Charlène het rondje. Echtgenoot prins Albert zat naast haar in de sportwagen. Tijdens het rondje zwaaide hij naar het publiek.

  ’s Avonds bezochten de twee het Grand Prix Gala-diner. Ook daar zag de blonde prinses er weer prachtig uit. Ze droeg een crèmekleurige simpele japon. Op de website van Hello! Magazine zijn foto’s van de twee te zien.

  27 mei 2013 - 14:17