×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Neerbuigend

  Door Marc van der Linden

  Bij de Nationale Feestdag in België zitten koning Filip en koningin Mathilde op een hoog podium terwijl de andere familieleden een stuk lager zaten. In Nederland zou zoiets absoluut niet meer kunnen. Stel je voor zeg, dat Willem-Alexander en Máxima op een verhoging gaan zitten terwijl de rest van de koninklijke familie lager zou zitten….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Albert en Charlène naar Hollywood

  Monaco's vorstenpaar over rode loper voor oscars

  In februari maakt Hollywood zich elk jaar weer op voor de uitreiking van de Oscars, de prestigieuze Academy Awards zoals ze officieel heten. Tout Hollywood loopt in een peperdure – geleende – jurk over de rode loper om daarna te hopen op een verguld beeldje. Wie ook over het rode tapijt gaan betreden, zijn prins Albert en prinses Charlène van Monaco. Zij verwachten niet een beeldje in de wacht te slepen in het Kodak Theatre in Hollywood. Albert’s moeder Grace, in haar jonge jaren actrice, lukte dat wel. Zij was meermaals genomineerd voor een Academy Award en sleepte in 1955 een oscar in de wacht als beste actrice, voor de film Country Girl. Charlène, Monaco’s nieuwste stijlicoon, gaat op 28 februari met Albert over de rode loper in Hollywood.

  20 januari 2012 - 15:09