×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Albert en Charlene naar Amerika

  Reis naar de VS voor Grace

  Het vorstenpaar van Monaco gaat de komende dagen naar de Verenigde Staten. Op 1 november komen Albert en Charlène aan. In Cipriani vindt het 29ste Prinses Grace Gala plaats. Julie Andrews en Jon M. Chu worden geëerd met de Prins Rainier III Prijs in de vorm van een beeldje van prinses Grace. De dag daarna openen prins Albert en prinses Charlène in Toronto een tentoonstelling over prinses Grace, die tot 22 januari in de TiFF Bell Lightbox te zien is. Daar is onder andere kleding te zien, zoals haar fameuze jurk die ze droeg bij de Oscars, tiara's, juwelen en meer.


  Directeur Pierce Handling is verheugd het koppel te mogen ontvangen. ‘Het is een eer om leden van de Monegaskische prinselijke familie te mogen ontvangen in TIFF Bell Lightbox.’ De tentoonstelling noemt hij een eerbetoon aan het leven en de stijl van een van ’s werelds meest geliefde sterren. ‘Dat prins Albert en prinses Charlène te tentoonstelling openen is een grote eer,’ aldus Handling.

  31 oktober 2011 - 12:07