×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Voorbeeldfunctie

  Door Marc van der Linden

  Koning Willem-Alexander had de juiste toon in zijn toespraak over het coronavirus. ’Het meest getroffen zijn de mensen die ernstig ziek zijn en hun familie. Wij leven intens mee met de nabestaanden van de mensen die zijn overleden en met alle coronapatiënten, thuis of in een ziekenhuis. Wij denken aan u in deze moeilijke tijd….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Albert en Charlene klagen blad aan

  Monegaskisch vorstenpaar is roddels beu

  Een Frans blad is door prins Albert en prinses Charlène van Monaco aangeklaagd wegens het verspreiden van valse verhalen over hun privéleven. L'Express beweerde kort voor het huwelijk van de Monegaskische vorst met de Zuid-Afrikaanse Charlene Wittstock dat de bruid het huwelijk wilde afzeggen en heeft geprobeerd te vluchten naar haar thuisland. Daarop zou men haar paspoort afgenomen hebben. Charlene zou daarvoor als reden hebben dat Albert een derde buitenechtelijk kind zou hebben verwekt. De advocaat van het Hof in Monaco heeft het blad aangeklaagd voor inbreuk op de privacy van het vorstelijk paar en voor het verspreiden van 'incorrecte feiten over hun privéleven'. L'Express wil niet reageren op de zaak.


  26 juli 2011 - 12:03