×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Neerbuigend

  Door Marc van der Linden

  Bij de Nationale Feestdag in België zitten koning Filip en koningin Mathilde op een hoog podium terwijl de andere familieleden een stuk lager zaten. In Nederland zou zoiets absoluut niet meer kunnen. Stel je voor zeg, dat Willem-Alexander en Máxima op een verhoging gaan zitten terwijl de rest van de koninklijke familie lager zou zitten….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Albert en Charlène in Durban

  Ook Willem-Alexander bij IOC-meeting

  Hoewel de geruchtenstroom over de vluchtpogingen van Charlène aanblijft, reist de nieuwbakken prinses nu met Albert mee naar haar vorige thuisland, Zuid-Afrika. Prins Albert is, net als onder meer prins Willem-Alexander, in Durban voor een meeting van het IOC, waarbij besproken wordt welke plaats de Olympische Spelen van 2018 mag organiseren. Vanavond zal het pasgetrouwde paar er in The Oyster Box, een vijfsterrenhotel dat bekend staat als een van de meest prestigieuze van het Afrikaanse continent, ook een cocktailfeestje geven ter ere van hun huwelijk. Eerder vandaag heeft president Jacob Zuma geluncht met prins Albert en prinses Charlène op de presidentiële residentie in Durban, zo werd gemeld door een woordvoerder.


  6 juli 2011 - 12:19