×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Albert en Charlene getrouwd!

  Zuid-Afrikaanse is nieuwe Prinses van Monaco

  Vanmiddag hebben prins Albert en Charlene Wittstock ‘ja’ tegen elkaar gezegd. De voltrekking van het burgerlijk huwelijk vond plaats in de troonzaal van het prinselijk paleis in Monaco. Een select gezelschap van 80 gasten was daarbij aanwezig. Met het sluiten van het huwelijk is Charlene toegetreden tot de familie Grimaldi en is zij Prinses van Monaco geworden. Het huwelijk was op grote schermen voor de Monegasken vanaf het paleisplein te zien. Na de huwelijksvoltrekking verschenen de twee op het balkon om het publiek toe te zwaaien.

  Het kerkelijk huwelijk vindt morgen plaats op de binnenplaats van het paleis.

  1 juli 2011 - 17:33