×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Ahoy zingt massaal mee met Koningslied

  Ahoy zingt massaal mee met Koningslied

  Ondanks alle kritiek is het Koningslied massaal meegezongen. In Ahoy in Rotterdam zong het publiek eerst Lang Zullen Ze Leven gevolgd door het Koningslied. Koning Willem-Alexander, koningin Máxima en de prinsjes stonden geamuseerd toe te kijken voor de ingang van het Eye in Amsterdam. Aan het meezingspektakel Samen voor Oranje deden Alain Clark, Anita Meijer, Marco Borsato, Trijntje Oosterhuis en tientallen andere Nederlandse artiesten mee. Naast Amsterdam en Rotterdam zongen in alle provincies diverse koren mee. Alleen in Drenthe en Zeeland kon geen geïnteresseerd koor gevonden worden. In Ahoy was ook componist John Ewbank aanwezig. Ondanks zijn eerdere terugtrekking van het nummer, deed hij er uiteindelijk toch aan mee.

  30 april 2013 - 19:51