×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Voorbeeldfunctie

  Door Marc van der Linden

  Koning Willem-Alexander had de juiste toon in zijn toespraak over het coronavirus. ’Het meest getroffen zijn de mensen die ernstig ziek zijn en hun familie. Wij leven intens mee met de nabestaanden van de mensen die zijn overleden en met alle coronapatiënten, thuis of in een ziekenhuis. Wij denken aan u in deze moeilijke tijd….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Aanslag op evenement met kroonprins verijdeld

  Sportgala met Frederik doelwit Islamitische aanslag

  Drie Zweedse mannen en een Tunesische waren van plan om een aanslag te plegen tijdens een sportevenement met kroonprins Frederik van Denemarken. De mannen hadden volgens het Deense Openbaar Ministerie in december 2010 als doel om zoveel mogelijk slachtoffers maken bij een evenement waarbij de kroonprins prijzen zou uitreiken. Het was een wraakactie voor de Mohammed-spotprenten die in 2005 in een Deense krant waren verschenen. Op het laatste moment kon de aanslag worden voorkomen. Zowel de Zweedse als de Deense politie waren de verdachten al lange tijd op het oog. Toen zij met vuurwapens onderweg naar Kopenhagen waren, werd er ingegrepen.

  13 april 2012 - 15:20