×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Neerbuigend

  Door Marc van der Linden

  Bij de Nationale Feestdag in België zitten koning Filip en koningin Mathilde op een hoog podium terwijl de andere familieleden een stuk lager zaten. In Nederland zou zoiets absoluut niet meer kunnen. Stel je voor zeg, dat Willem-Alexander en Máxima op een verhoging gaan zitten terwijl de rest van de koninklijke familie lager zou zitten….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • 60.000 Maal geluk voor Will en Kate

  Veel gelukswensen voor huwelijk

  Bijna een half jaar na het huwelijk van William en Kate is de balans opgemaakt. 60.000 kaarten en brieven hebben de twee gekregen, waarin de afzenders hen gelukwensen met hun huwelijk. Het aantal overstijgt daarmee het aantal dat koningin Elizabeth en prins Philip destijds kregen in 1947: 10.000. Het hertogenpaar is overweldigd, laat het weten in een reactie. Een bron op St. James’s Palace, waar het secretariaat gevestigd is, zegt: ‘Er is een enorm, enorm aantal kaarten en brieven. Het was hartverwarmend, allemaal positieve berichten.’ Een team is aan de slag gegaan om iedereen die geschreven heeft, ook een reactie terug te geven. 

  Emily Thompson, 12, maakte een kaart en kreeg vorige maand een bedankkaart. ‘Het kostte me een half uurtje werk en het is alweer een hele tijd geleden, dus ik was het alweer vergeten.’ Tot een week geleden. ‘Toen, vorige week, kregen we en brief. Ik dacht dat William en Kate het te druk zouden hebben om te antwoorden.’

  1 november 2011 - 12:55