×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • 40 Brieven voor Máxima

  Generatiegenoten schrijven jarige prinses

  Ter gelegenheid van prinses Máxima’s 40e verjaardag (17 mei) verschijnt van de makers van HP/De Tijd het boek De Máxima Generatie.


  Ter gelegenheid van prinses Máxima’s 40e verjaardag (17 mei) verschijnt van de makers van HP/De Tijd het boek De Máxima Generatie.

  Met Máxima staat de komende jaren een hele groep veertigers aan het roer van Nederland, die we de Máxima Generatie kunnen noemen. Wat beweegt deze mensen? En wat vinden zij dat Máxima te doen staat? In dit boek schrijven veertig generatiegenoten een persoonlijke brief aan onze toekomstige koningin, met adviezen voor de toekomst. Ondernemers, politici, schrijvers, journalisten of gewoon bekende Nederlanders vertellen haar waar het op staat. Sommigen willen het koningshuis afschaffen, anderen een glas wijn met haar drinken. De een vraagt om  excuses voor het verleden van haar vader, de ander wil haar juist onbekommerd bewonderen.

  Variërend van ‘Máxima, verlos ons van die ridicule monarchie!’ (Robert Vuijsje, journalist en schrijver) en  ‘Leer eerst na te denken voor je wat zegt’ (Hafid Bouazza, schrijver ‘migrantencultuur’) tot aan ‘Blijf krachtig stralen, prinses Máxima’ (Milouska Meulens, presentatrice Jeugdjournaal). Of juist tips: ‘Ga lekker freelancen!’ (Marcel van Roosmalen, schrijver) en ‘Spijbel af en toe van uw bestaan’ (Ingmar Heytze, dichter en schrijver).

  € 10,00, ISBN 978 90 5831 586 1, 176 blz. MM Boeken

  13 mei 2011 - 13:12