×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Voorbeeldfunctie

  Door Marc van der Linden

  Koning Willem-Alexander had de juiste toon in zijn toespraak over het coronavirus. ’Het meest getroffen zijn de mensen die ernstig ziek zijn en hun familie. Wij leven intens mee met de nabestaanden van de mensen die zijn overleden en met alle coronapatiënten, thuis of in een ziekenhuis. Wij denken aan u in deze moeilijke tijd….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • 180.000 euro voor wassen Elizabeth

  Madame Tussauds werkt aan 23ste beeld koningin

  Ook Madame Tussauds viert het regeringsjubileum van koningin Elizabeth II mee. De Londense vestiging is bezig met de 23ste wassen beeltenis van Elizabeth, die midden mei klaar moet zijn. De kosten bedragen zo’n 180.000 euro, 150.000 pond. Het vorige beeld dateert uit 2001 en had een update nodig. In 1928 stond Elizabeth voor het eerst in het wassenbeeldenmuseum als tweejarige prinses.

  Bij de meeste beroemdheden wordt een uitgebreid poseersessie gedaan om alles zo gedetailleerd mogelijk te maken. Voor de details van de Britse koningin moest men het doen met het officiële jubileumportret dat in december werd vrijgegeven. De witte japon wordt nagemaakt, net als de ordetekens en de diamanten George IV diadeem.

  In april worden ook nieuwe beelden onthuld van de hertog en hertogin van Cambridge, William en Kate.

  29 maart 2012 - 10:44