×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
  • Neerbuigend

    Door Marc van der Linden

    Bij de Nationale Feestdag in België zitten koning Filip en koningin Mathilde op een hoog podium terwijl de andere familieleden een stuk lager zaten. In Nederland zou zoiets absoluut niet meer kunnen. Stel je voor zeg, dat Willem-Alexander en Máxima op een verhoging gaan zitten terwijl de rest van de koninklijke familie lager zou zitten….

    Lees column
  • Meest gelezen

  • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

  • 100 Minuten interview opgenomen, 50 minuten uitgezonden

    Alle partijen zijn tevreden over uitzending

    Willem-Alexander en Máxima kijken met een goed gevoel terug op het interview met Rick Nieman (RTL) en Mariëlle Tweebeeke (NO). Het was voor het eerst dat de publieke omroep en de commerciële zender gezamenlijk zo'n interview afnamen en tegelijkertijd uitzonden. De RVD liet desgevraagd weten dat alle betrokkenen tevreden zijn over het bijzondere project.


    Het vraaggesprek is op 5 april opgenomen op Paleis Noordeinde. Het interviewduo had een voorbereidend gesprek met het prinselijk paar, waarbij geen anderen aanwezig waren. Vooraf zijn de gespreksonderwerpen besproken, maar er zijn geen vragen ingeleverd. Alle vragen konden worden gesteld en alle vragen zijn beantwoord. Uit ruim 100 minuten opgenomen materiaal is een gesprek van 50 minuten gemonteerd.

    17 april 2013 - 22:27