×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Voorbeeldfunctie

  Door Marc van der Linden

  Koning Willem-Alexander had de juiste toon in zijn toespraak over het coronavirus. ’Het meest getroffen zijn de mensen die ernstig ziek zijn en hun familie. Wij leven intens mee met de nabestaanden van de mensen die zijn overleden en met alle coronapatiënten, thuis of in een ziekenhuis. Wij denken aan u in deze moeilijke tijd….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • 100 Minuten interview opgenomen, 50 minuten uitgezonden

  Alle partijen zijn tevreden over uitzending

  Willem-Alexander en Máxima kijken met een goed gevoel terug op het interview met Rick Nieman (RTL) en Mariëlle Tweebeeke (NO). Het was voor het eerst dat de publieke omroep en de commerciële zender gezamenlijk zo'n interview afnamen en tegelijkertijd uitzonden. De RVD liet desgevraagd weten dat alle betrokkenen tevreden zijn over het bijzondere project.


  Het vraaggesprek is op 5 april opgenomen op Paleis Noordeinde. Het interviewduo had een voorbereidend gesprek met het prinselijk paar, waarbij geen anderen aanwezig waren. Vooraf zijn de gespreksonderwerpen besproken, maar er zijn geen vragen ingeleverd. Alle vragen konden worden gesteld en alle vragen zijn beantwoord. Uit ruim 100 minuten opgenomen materiaal is een gesprek van 50 minuten gemonteerd.

  17 april 2013 - 22:27