×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Harry en Meghan aan de slag

  Door Marc van der Linden

  De eerste klap is een daalder waard. Als het waar is dat Harry en Meghan voor hun eerste optreden als sprekers bijna een miljoen euro hebben gekregen, dan hebben ze dat heel goed onderhandeld. Elk bedrijf dat dit paar inhuurt krijgt publiciteit, maar het eerste het meeste. In dit geval was het de financiële instelling…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • 100.000 Bezoekers voor ‘Beeld van Beatrix’

  Tentoonstelling op Het Loo is overweldigend succes

  100.000 Bezoekers voor ‘Beeld van Beatrix’

  Afgelopen dinsdag kreeg Paleis Het Loo de 100.000ste bezoeker aan de tentoonstelling ‘Beeld van Beatrix’ over de vloer. Mevrouw Bosma uit Huizen ontving uit handen van directeur Michel van Maarseveen een miniatuur van het winnende kunstwerk uit de expositie. Dit glasobject werd speciaal voor de tentoonstelling gemaakt door Edith Benedictus Buning. De tentoonstelling is het resultaat van de oproep van de NOS om een ‘Beeld van Beatrix’ te sturen ter gelegenheid van haar 75ste verjaardag. Mede door de troonswisseling is de tentoonstelling een nog groter succes geworden dan verwacht. De expositie is nog te bezoeken tot en met 20 mei aanstaande.

  24 april 2013 - 11:01