×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • 10 maart 1966: Prinses Beatrix trouwt

  Huwelijk Beatrix en Claus 46 jaar geleden

  In 1966 was het op deze dag groot feest in Amsterdam. De dag dat prinses Beatrix en Claus von Amsberg met elkaar trouwden.
  Vanaf het Koninklijk Paleis op de Dam vertrok het paar per Gouden Koets naar het oude stadhuis van de hoofdstad, Het Prinsenhof, waar het burgerlijk huwelijk werd gesloten. Het kerkelijk huwelijk vond vervolgens plaats in de Westerkerk. Daarbij waren tal van internationale royals aanwezig.

  Video:

  10 maart 2012 - 09:30