×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Neerbuigend

  Door Marc van der Linden

  Bij de Nationale Feestdag in België zitten koning Filip en koningin Mathilde op een hoog podium terwijl de andere familieleden een stuk lager zaten. In Nederland zou zoiets absoluut niet meer kunnen. Stel je voor zeg, dat Willem-Alexander en Máxima op een verhoging gaan zitten terwijl de rest van de koninklijke familie lager zou zitten….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • 10 Jaar Willem-Alexander en Máxima

  Kroonprinselijk paar viert tinnen huwelijk

  Het is alweer 10 jaar geleden dat prins Willem-Alexander en prinses Máxima in Amsterdam trouwden. Zo’n 6 miljoen mensen zagen ‘de traan’ en natuurlijk ‘de kus’ op televisie voorbij komen, Máxima’s vader schitteren van afwezigheid en Alexander’s vader die door zijn ziekte broos, maar wel present is. Groots gaan de twee het niet aanpakken, zo vertelde het paar onlangs in Oman, maar juist in kleine kring zullen ze het gaan vieren. Naar verluidt vertrokken ze gisteren voor een privébezoek naar Doha, de hoofdstad van Qatar.

  Door het huwelijk met de Prins van Oranje werd Máxima Zorreguieta in de adelstand verheven en is de Argentijnse bovendien Prinses der Nederlanden geworden. Het paar is op landgoed De Horsten gaan wonen en een kleine 2 jaar na het huwelijk werd prinses Amalia geboren, later gevolgd door de prinsesjes Alexia en Ariane.

  2 februari 2012 - 09:27