×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • 10 Jaar Willem-Alexander en Máxima

  Kroonprinselijk paar viert tinnen huwelijk

  Het is alweer 10 jaar geleden dat prins Willem-Alexander en prinses Máxima in Amsterdam trouwden. Zo’n 6 miljoen mensen zagen ‘de traan’ en natuurlijk ‘de kus’ op televisie voorbij komen, Máxima’s vader schitteren van afwezigheid en Alexander’s vader die door zijn ziekte broos, maar wel present is. Groots gaan de twee het niet aanpakken, zo vertelde het paar onlangs in Oman, maar juist in kleine kring zullen ze het gaan vieren. Naar verluidt vertrokken ze gisteren voor een privébezoek naar Doha, de hoofdstad van Qatar.

  Door het huwelijk met de Prins van Oranje werd Máxima Zorreguieta in de adelstand verheven en is de Argentijnse bovendien Prinses der Nederlanden geworden. Het paar is op landgoed De Horsten gaan wonen en een kleine 2 jaar na het huwelijk werd prinses Amalia geboren, later gevolgd door de prinsesjes Alexia en Ariane.

  2 februari 2012 - 09:27